Vintage bierbeleving
Fiona Everything beer

Vintage Bierbeleving

Proef, beleef, ontdek en geniet van vintage bier! 

Beleef in Fort Everdingen een unieke bieravond onder leiding van bierexpert Fiona de Lange. Je leert proeven, smaken herkennen en bovenal genieten van bier! Slechts de mooiste, rijpste en meest bijzondere bieren komen hier op tafel, natuurlijk met een bijbehorende gastronomische bite. Wil je zo’n bijzondere bieravond bijwonen voor €42,50 p.p.

De bieravonden vinden plaats op: 
16 oktober 2020 (VOLGEBOEKT)
13 november 2020 (VOLGEBOEKT) 
11 december 2020 (VOLGEBOEKT)
15 januari 2021
19 februari 2021
19 maart 2021

Alle avonden gaan door en zijn COVID-19 Proof. Mocht dit door maatregelen niet mogelijk zijn dan zal een nieuwe datum worden voorgesteld of krijg je ALTIJD je geld terug. Groepen zijn klein dus naar verwachting zal er niet direct invloed zijn op doorgang van de bieravonden.

Je proeft bieren van een paar jaar tot soms wel 20 jaar oud. Maak het mee en bezoek deze bieravond. Natuurlijk hebben we ook mooie verrassingen en gaan we aan de hand van prachtige bier&food combinaties toelichten hoe bier te combineren is bij gerechten, staan de bieren in het teken van het seizoen en is iedere bieravond weer anders. De avond is van 18:30 tot 22:00 uur.

Als je gebruik wilt maken van een taxi-arrangement dan kun je dit bijboeken voor €15,- p.p. Er wordt dan gezorgd voor vervoer van en naar station Culemborg.

Ik heb echt nog nooit zoiets meegemaakt! Wat was dit super. Wanneer is de volgende avond?

Mark

Ik heb als bierliefhebber al heel veel meegemaakt, maar dit is echt bijzonder!

Vincent

Kan ik een strippenkaart krijgen voor de avonden?

Melanie

Reserveren

Jouw bestelling
Nog geen product geselecteerd

Fiona de Lange: 
Zythologe, internationaal Biersommelier, Certified Cicerone®, Siebel/Doemens Grade A+ Brewing Technology 

Everything beer is een platform voor de professionele brouwer, bierliefhebber, horecaonderneming, thuisbrouwer en bedrijven/gezelschappen die een unieke bier experience wensen

Schijf je hier in voor de nieuwsbrief!

Selecteer minimaal één categorie